2014. október 20., hétfő

Ha koncentrálsz...

Ha arra koncentrálsz, amire vágysz és nem állsz ellen neki valósággá válik. A gondolataid anyaggá sűrűsödnek... Hihetetlen, de tényleg így van. Nekem is vannak álmaim és vágyaim. Sokszor  mégis azon kapom magam, hogy kétségbeesetten kérdezgetem magamtól: hogyan  lesz?, és hogyan fogom tudni megtenni?, és kikkel? stb...  Ezeket a kérdéseket nem tudom megválaszolni.
Az a tapasztalatom, hogy sokszor hajlamosak vagyunk mi magunk útját állni a legtöbb jónak, a boldogságunknak. Bezárkózunk, stresszelünk, mindenre tudni szeretnénk a választ. Ha pedig csak a megérzéseinkre és az intuícióinkra hallgatnánk, akkor sokkal többre mennénk. Mindig erre jutok végül.
Ha jól érezzük magunkat valahogy minden olyan egyértelmű és magától értetődő, nem?
Nyílván vannak napok, amikor nem annyira jók az energiák és erőtlenebbek vagyunk, de akkor érdemes jobban monitoroznunk a gondolatainkat! Olyankor kell behúzni a féket a negatívumokkal, mert bármikor jöhetnek rossz dolgok, események, amik teljesen lenullázhatják az energiádat és olyankor nagyon nehéz bárhogyan is vissza tornázni az energia szinted, viszont ugyanígy jó dolgok is történhetnek veled, amik meglepőek lehetnek. Érdemes mindkét esetre felkészülni, főleg az elsőre.
A gondolataink töltésére való koncentráció csak az elején nehéz, miután már hozzá szoksz és "napi rutinná" válik, már nem lesz fárasztó, már nem is kell nagyon csinálni, hiszen csak jó dolgokra fogsz figyelni, a rosszak háttérbe szorulnak.
Koncentrálj a körülötted lévő szép dolgokra, mert az téged is boldogsággal fog eltölteni!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése