2014. június 4., szerda

Reggelre várva


Sok ember nem szeret reggel felkelni...munkába kell menni, nehezen ébred, stb... Mióta folyamatosan és tudatosan odafigyelek arra, hogy csak pozitív dolgokra gondoljak és ne hagyjam magam befolyásolni a média és/vagy más emberek véleménye által, azóta csupa jó napom van... nagyon elvétve van egy-egy rossz pillanatom, de sokszor elég ha megnézek egy pár baráti üzenetet, vagy pont a párom felhív... és már is jobb lesz.
Van úgy, hogy már annyira izgatottan várom a reggelt, hogy egész hajnalban forgolódom félálomban-félig ébren, néha rásandítok az órára, mikor csörög már, van hogy tíz perccel hamarabb felkelek. Főzök egy kávét és nagyon kényelmesen elkortyolgatom,teljes izgalomban tartva az elmém, mert érzem, hogy milyen izgalmas lesz a mai napom! Elég sokszor érzem ezt, a mai reggel is hasonlóan telt, bár ma a férjem hozta a kávét, ma ő nem tudott sokáig aludni, pedig higgyétek el ő aztán szeret sokáig aludni.
Azt is tudom miért van ilyen sok izgalmas, várva várt reggelem. Van egy álmom, ami annyira felzaklat, és olyan töltetet ad, hogy nem hagy aludni, egyfolytában hajt, hogy tegyek érte. És egy új nap, mindig új lap, egy új lehetőség arra, hogy kicsit közelebb legyek a hőn áhított célom felé.Lehetőség, hogy ismét fantasztikus, új emberekkel találkozzak és beszélgessek velük.Ez a mai napom is ilyen lesz! Már érzem az erőt magamban, hogy ismét lépjek néhányat a hegycsúcs felé.
Nektek szoktak ilyen reggeleitek lenni? És mennyi? Ritkán vagy többször? Van ilyen felzaklató célotok, ami ellenállhatatlanul vonz magához?

( Ezt ajánlom Kiss Enikő barátnőmnek :) ) 



Ha tetszett a bejegyzés like-old és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Facebook közösségünkhöz, mert van, amit csak ott osztok meg. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése