2014. június 24., kedd

Nyomot hagyni!


Nagyon sokszor eszembe jut, hogy nem vagyok különleges...nem tudok szépen énekelni, nem tudok szépen rajzolni, festeni és még azt sem érzem igazán, hogy jól írok. Csupán csak sokat olvastam és bejártam magyarórára... és az érzéseim írom le. Ezekkel a tényekkel ellentétben szeretnék valami nyomot hagyni a világban magamról másoknak, hogy úgymond ilyen "tehetségtelenül" is lehet valami jót hátrahagyni.
Volt egy felmérés ahol nagyon sok embert megkérdeztek arról, hogy mi lenne az álom-meló nekik. Az emberek nagy része mások segítését gondolja annak. Ez nagyon jó hír, mert úgy látszik, hogy nem veszett ki még az empátia az emberekből. Itt is mint mindig a hogyan-on van a hangsúly. Nem gondolom azt, hogy itt a kéregetőknek kellene pénzt osztani...Nem ez a megoldás.
Valami eszközt kell adni az embereknek, perspektívát mutatni, lehet máshogy is élni. Az hogy mennyi mód van erre nem tudom, de egyet biztosan tudok mutatni, azt amiben fejlődünk és úgy változunk, hogy talán észre sem vesszük és nem utolsó sorban meg is lehet élni belőle. Itt is azon van a hangsúly, hogy akarunk e?!
Félsz lépni? Félsz a kudarctól? De nem szereted ahogyan élsz? Félsz változtatni az életeden csak egy kicsit is? Mérlegelj! Ha nem változtatsz akkor mi lesz 10 év múlva? És ha változtatsz akkor mi lesz? Lehet sokkal jobban jársz!
Módomban áll segíteni, de ha TE megállítod saját magad akkor én sem tudok!



Ha tetszett a bejegyzés like-old és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Facebook közösségünkhöz, mert van, amit csak ott osztok meg. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése