2014. június 14., szombat

Relaxáció


Azt szeretném veletek megosztani, hogyan használom a Titkot. Csak idő kell hozzá és valami jó zene, ami Téged ellazít. Ideális lefekvés előtt végezni, mikor már minden és mindenki lassan elcsendesedik. Igazából ezzel a módszerrel üzensz a tudatalattidnak, hogy mit szeretnél megkapni az élettől.
A tudatalattiról elől járóban annyit, hogy mindig be van kapcsolva, nincs neki off módja. Folyamatosan veszi az adásokat. A fizikai testre is kihat, hatással van a biológiai folyamtokra. Tudjátok a betegségek okai is visszavezethetők lelki/tudatalatti szintre. Éppen ezért nagyon fontos, hogy napközben mivel bombázzuk a tudatalatti elménket, érdemes a negatív dolgoktól óvni. Most kicsit ismétlés lesz, mert a tudatunk eme részének az alapja a hit és a 100%-os meggyőződés! Mondhatnám úgy is, hogy: Az vagy, amiben hiszel!
Érdemes a gondolkozásunkba bevinni a szeretet, a lojalitást, az empátiát, a hálát és az igazságosságot.

Hogyan hangolódjunk rá azokra a dolgokra, amelyeket szeretnénk, hogy az életünkben is megjelenjenek?


1. Teremtsünk nyugodt környezetet. Kapcsoljunk ki minden olyan zajkeltő eszközt, ami elterelné a figyelmünket. Kapcsoljunk be valami olyan zenét, ami megnyugtat, de inspirál minket, tehát nem altat el... :) Persze ha lefekvés/elalvás előtt vagyunk azt is vegyük figyelembe, hogy pihentető legyen.

2. Vegyünk fel kényelmes testhelyzetet, a legideálisabb szerintem ha lefekszünk, de leülhetünk egy kényelmes fotelben is. Lazuljunk el; fizikailag ernyesszük el az izmainkat. Próbáljuk kisöpörni a tudatos elménkből minden negatívat, kezdjünk el számunkra kellemes dolgokra gondolni. Itt kezdődik az pozitív dolgokra való ráhangolódás. Az a legjobb ha képekben gondolkodunk. Ezzel ráhangolódunk arra a valóságra, amiben élni szeretnénk.

3. Ha van egy konkrét álmod vagy olyan célod, amit nagyon szeretnél képzeld el, hogy már birtoklod. Érezd át azt az érzést, amikor éppen megkapod, eléred. Ha örömödben sírni fogsz akkor nyugodtan meg teheted. Csak érezd át azt az örömöt és boldogságot, majd meglátod milyen felszabadító érzés. Itt már érdemes kis filmet forgatni a képzeletedben, vagy legalábbis ha még képekben gondolkodsz akkor azt a képet minél részletesebben, színesben elképzelni. Eleinte nehéz lesz, de minél többet gyakorlod annál jobban fog menni.

4. Hagyd, hogy a képzeleted magával vigyen, ezen az ösvényen. Nyugodtan elképzelhetsz bármit, játssz nyugodtan a gondolatokkal. A képzeleted és a fantáziád szab határt annak mekkorát mersz álmodni!

+1. Ha valamilyen problémád van, amire nem tudsz megoldást találni, akkor is érdemes a tudatalattihoz fordulni. Lefekvés előtt gondolj a megoldandó dologra (ha igazán nagy probléma és nem tűr halasztást akkor ez nem lesz nehéz), aztán engedd el, ne gondolj rá többet. A tudatalattid vette az adást. Lehet álmodban fog érkezni az új nappal a megoldás, de lehet napközben jön valaki vagy valami, aki vagy ami a megoldás lesz. Érdemes nyitott szemmel járni. Nem biztos, hogy gyors lesz a segítség, de meg fog érkezni. Légy türelemmel!

Ezzel a módszerrel vonzani fogsz minden olyan személyt és dolgot, amik az álmod megvalósításában előrébb fog vinni. Hidd el ha nekem sikerült, neked is fog!


Ha tetszett a bejegyzés like-old és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Facebook közösségünkhöz, mert van, amit csak ott osztok meg. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése