2014. június 11., szerda

Hová tartasz?


Te tudod, merre mész? Tudod hová tartsz? Mi a célod? Ha felszállsz a buszra tudod hol kell leszállni? Tudod mi a legjobb neked?
Sorolhatnám a kérdéseket még... de nincs értelme.  Nagyon sok emberrel találkozom és azt látom, hogy nem tudják mit akarnak. Célt vesztettek ebben a mai világban. Elfelejtenek álmodni, célokat kitűzni és azokhoz tervek kovácsolni, majd végrehajtani kitartással és becsülettel. Csak ábrándoznak. Az ábrándozás nem álmodás. Az ábrándozás csak kacérkodás az álmodással, de nem igazi cél.
Az utunknak kell, hogy legyen célja. Ha beülsz az autóba nem indulsz csak úgy el...valahová mész! Tudod az úti célt!
Az életben is tudnod kell! A kérdés csak az, hogy milyen sebességet választasz: maradsz a mókuskerékben vagy átmész a gyorsítósávba?!
Ha eddig csak ténferegtél az úton és azt láttad mindenki leelőz itt az ideje, hogy rászánj egy napot arra, hogy egy olyan célt válassz, ami nem hagy nyugodni egy percet sem! Aztán készíts egy tervet az álmod megvalósítása érdekében! Félsz? Képzeld mindannyian félünk! Nem attól, hogy nem tudjuk megvalósítani az álmunkat. Egyszerűen csak attól, hogy nem tudjuk sokszor pontosan a tervet kivitelezni, és talán a ránk váró nehézségektől, vagy ha ismered magad talán a kitartásod nem eléggé jó, de ezekre fel lehet készülni, lehet rá edzeni, tudsz erősíteni, tudod a kitartásod is növelni.
Az utolsó kérdésem már csak ennyi: Mekkorát mersz álmodni?



Ha tetszett a bejegyzés like-old és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Facebook közösségünkhöz, mert van, amit csak ott osztok meg. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése