2014. június 12., csütörtök

Csodák


Szögezzük le, itt az elején. Csodák csak azokkal történnek akik hisznek benne! Szerintem ez elég egyértelmű... A csoda alapja is a hit. Ha nem hiszel benne, akkor ne várd a csodát, hogy megtörténjen. Nem fog a sült galamb a szádba repülni csak úgy.
Egyébként meg használhatnék kliséket is, hogy vannak hétköznapi csodák, amelyek körülvesznek  csak észre kell venned... stb. Nem akarok ilyeneket írni, mert szerintem ez már unalmas...pedig egyébként igaz.
Aki tud a kicsinek is örülni, azzal a nagy is meg fog történni, ha akarja. Nem szeretnék sorolni csodálatos dolgokat, mert ez is relatív, mint sok más, hogy kit mi tölt el jó érzéssel. Az sem mindegy mikor. Fontos az időzítés itt is. A hangulatunk változásaitól is függ, hogy milyen passzban találnak meg minket a csodák.
Nem is szeretném tovább ragozni ezt a témát. Csak képzeld el mi az aminek örülnél, és higgy benne és meglátod ha picit teszel is érte, meg fog történni!


Ha tetszett a bejegyzés like-old és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Facebook közösségünkhöz, mert van, amit csak ott osztok meg. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése