2014. június 2., hétfő

Keress és találsz!


Mindig ismertük egymást,csak sosem álltunk meg egymással szemben, sosem ültünk egymás mellé a villamoson, hogy beszélgessünk. Voltak jó és rossz napjaink. Próbáltunk a mérgezett világ mocskaitól megtisztulni, hogy fényünk ragyoghasson azért, hogy felismerjük egymást.
Érzem,hogy ragyogsz! Megyek,sietek! Remélem te is érzed ezt! Megyek!!! Megyek már!!! Te nem menj sehova, várj meg ott ahol vagy! Ha elmész megint elkerüljük egymást és akkor értelmetlenül vártál ott rám, megint kereshetjük egymást.

Már elindultam! Ne haragudj, kérlek, hogy ilyen sokáig tartott, tanulnom kellett. Tanulnom magamról, a világról, az emberekről, de főképp magamról. Megtanultam beismerni a hibáimat, felvállalni önmagam, magamban keresni a problémát és változtatni. Meg kellett tanulnom ezeket. Készen kellett állnom a veled való találkozásra. Csak úgy nem lehetett.
Érzel? Látsz? Mit és hogyan?
Sok mindent megtanultam és megértettem! Nem baj, ha te még nem vagy készen. Azért kell találkoznunk, mert ezeket neked tőlem kell megtanulnod.
Nem jó az életed? Nem szereted azt, ahogyan élsz? Gyere megtanítom, hogyan változtasd meg. Ezért kell találkoznunk!


Ha tetszett a bejegyzés like-old és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Facebook közösségünkhöz, mert van, amit csak ott osztok meg. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése