2015. április 10., péntek

A teremtés hét szabálya

Sok könyvet olvastam és sok hanganyagot hallgattam a témában az elmúlt hetekben, mert ezt a témát nem lehet megunni és az egyik célom, hogy a magyar emberek tudatosabban éljenek és kezdjenek hinni magukban.
Mitől fog működni a Titok, a Teremtés? Hogyan tudod az elképzelt dolgokat magadhoz vonzani, anyaggá formálni? Isten a saját képére teremtett minket és egy kicsi részt elrejtett magából bennünk, még ha nem is hiszed el így van!

1.Elfogadás
Fogadd el önmagad. Légy hálás mindenért, amivel találkozol, amit kapsz. A most pillanatát fogadd el és vele együtt önmagad. Nem véletlen, ahol most vagy és a körülményeid sem azok. Ma az néz vissza rád a tükörből, aki tegnap voltál és holnap az fog, aki ma vagy. Szeresd és fogadd el a most pillanatát és légy hálás érte.

2.Megbocsátás
Mindent magadnak köszönhetsz! Nem mutogass másra, mert nincs értelme. Ha haragszol azzal nem másnak lesz rossz, hanem a te lelkednek. Bocsáss meg azoknak akik bántottak és nyugodj meg. A megbocsátás pedig jó érzés.Próbáld ki!

3.Elengedés
Ha az első két lépésen már túl vagy, akkor a rossz érzéseket engedd el. Akár egy papírra le is írhatod ezeket, és egy fehér gyertya lángjában el is égetheted. Azért is fontos az elengedés, mert ha megtudod azt tenni, hogy amitől a legjobban félsz megválni és mégis megteszed az vissza fog jönni hozzád klasszisokkal jobb minőségben! Tudod ha engedsz a szorításon, akkor könnyebb lesz neked is és a féltett dolognak is.


4.Döntés
Mit akarsz valójában? Nagyon sokan nem tudják, így pedig csak sodródnak az élettel, hol ide fújja a szél, hol oda fújja őket és úgy élik le az életüket, hogy bárminemű eredményt el is értek volna. Érdemes olyan célt választani, ami izgalommal tölt el ha rágondolsz, ami nem hagy nyugodni.

5.Átélni az érzést!
Itt kezd a dolog nehezedni. Azért, mert el kell tudnod hinni, amit még nem látsz, nem érzékelsz fizikai valójában. Egyszerűen fel kell ébresztened a lelkedben azt az érzést, amit a célod megvalósulásakor fogsz érezni.

6.Megengedés
Sokan itt buknak el, mert ez az aktív cselekvést jelenti. A célod érdekében történő megmozdulásod. Az első lépések lehet nehezen mennek, de hamar bele lehet jönni. Nem fog működni az előző 5 pont, ha nem mozdulsz!
Te milyen messzire mennél el az álmodért?

7.Csinálj úgy mintha!
Ennél a pontnál el kell tudnod azt játszani, mintha már megkaptad volna azt amit szeretnél, mintha már fizikailag is birtokolnád. 

Jó teremtést! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése