2014. április 28., hétfő

Zsák,zsák telizsák


Mindenkinek van egy zsákja, amit a hátán visz. Vannak akik mindig arra zsákra vágynak, ami másnak van,mert azt gondolják a másiké kisebb. Te is ismersz ilyeneket, akinek sosem jó semmi úgy ahogyan van. Azt gondolják, hogy annak a másiknak könnyebb, vagy igazságtalannak tartják az életet,hogy nekik több problémát vagy nehezebb zsákot adott az élet, pedig mindenki pont annyit kap meglátásom szerint amennyit elbír. Szokták mondani: "Teher alatt nő a pálma!" Milyen igaz! Lehet azért kapunk akadályokat,mert meg akar a sors tanítani valamit nekünk?!
Van egy történet miszerint az emberek a misére igyekezvén a templom ajtóba lerakják a zsákjukat.A mise végeztével pedig azt vihetik haza,amelyiket szeretnék. Szabadon választhatnak egy nekik tetszőlegest.Természetesen a sztori végén mindenki a sajátját választja és viszi haza magával. Hiába az emberek úgy működnek hogy csak a jó dolgokat irigyelik,amit mindenki kifelé mutat. Vannak akik nagyon tudják ezt irigyelni a másik embertől,annyira, hogy majd bele sárgul és van aki bele is sárgul.
Gondoljunk csak bele...a jó dolgok nemcsak úgy lesznek,azokért sok esetben meg kell dolgozni,hosszú évekig kell menni értük.Az odavezető utat pedig nem irigyli senki!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése