2014. szeptember 12., péntek

Kártyalap

Aduásznak hívom. Az a lap, amin minden rajta van: tökéletes időpont, megfelelő körülmények, minden klappol... Más néven jó helyen és jó időben, jó emberekkel.
Ez az a lap, amit nem tudsz elrejteni, nem tudod a pakli aljára csúsztatni, mert nem teheted és az igazság az, hogy nem is akarod.
Tudod, hogy ha ez a lap nálad van csak nyerhetsz. Terítésnél  bankot robbantasz. Nem tudnak rávenni, hogy eldobd magadtól ezt az esélyt. Ha eldobnád örökre bánnád.
Ez a lap mindenkinek más, ez olyan mint egy nyomógomb. Mindenkinek mást jelent. Mindenkit más motivál. Te tudod, hogy neked mi a nyomógombod?
Ez egy olyan lap, ami örömmel tölt el, mert erre vártál egész életedben...olyan mint egy beléptető kártya egy olyan helyre ahová mindig is vágytál, ha tudtál róla, ha nem. Ha tudtál róla és kerested és vártad, akkor azért nem fogod becsúsztatni a pakli aljára, mert nem akarsz megint évekig várni rá. Ha nem tudtál róla, hogy van ilyen és nem is vártál rá, és így kerül a kezedbe akkor pedig rácsodálkozván azt gondolod, milyen szerencséd van... de véletlenek nincsenek és szerintem mindannyian a saját szerencsénk kovácsai vagyunk.
Egy kártyalap...de mennyi mindenre jó...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése