2015. február 24., kedd

Örülj és légy boldog!

Ahhoz, hogy megtaláld a boldogságod magaddal kell foglalkoznod! Miért? Azért, mert amint elkezdesz odafigyelni a lelkedre, minden jobb lesz!Jobban fogod magad érezni, jobbak lesznek ezáltal a napjaid és minden, ami körülvesz megszépül. Örülj azoknak a dolgoknak, amid már van és még jobban fogod vonzani a számodra hiány cikkeket. Vonzani fogod magadhoz a jó dolgokat.
Ha elkezdesz magaddal foglalkozni a világ is ki fog nyílni. Ha elmélyülsz a saját lelkedben és nem a kinti világgal fogsz foglalkozni, akkor a világ fog foglalkozni veled. Megváltoznak az erőviszonyok, már nem fog érdekelni, hogy ki mit gondol, már azt fogják lesni te mit gondolsz!
Ehhez csupán annyit kell tenned, hogy apró lépésekkel elkezdj olyan dolgokat csinálni, amire esetleg nem volt időd, vagy nem szakítottál rá időt. 
Kezdj el játszani! Játssz olyat, hogy például ma csak pozitív dolgokra gondolok, vagy ma mindenkiről a legjobbat feltételezem, ma meditálok egyet, ma testmozgással vezetem le a feszültséget és nem másokon, stb. Az elején biztos nehéz lesz, de tapasztalatból mondom, hogy megéri ilyeneket játszani, mert TE fogod magad jobban érezni tőle (és persze más is, de mint tudjuk az emberi természetben van egy fajta alap önzőség). 
Kezd el számba venni, hogy mi az amid van: élsz, lélegzel, látsz, hallasz, vannak kezeid és lábaid, van mit enned, van hol laknod, vannak barátaid, van munkahelyed, van ruhád, stb. Légy hálás ezekért, mert nincs mindenkinek!
És ne pörögj azon, hogy nincs meg mindened, semmi és senki sem lehet tökéletes. Ettől szép az élet, ha vannak céljaid, amikért mindig lehet küzdeni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése