2015. március 2., hétfő

Elengedés

Az az érzésem, hogy erről kell írnom, mert ez az egyik olyan dolog, ami nehezen megy a mai világban. Nekem is és sok mindenki másnak.
Kicsit kapcsolódni fog az előző bejegyzéshez, amiben írtam, hogy örülj annak amid van és légy érte hálás. Foglalkozz magaddal és a világ is felfigyel rád! Szeresd, amit csinálsz és élvezd és légy lelkes!
Ebben az az érdekes, amit folyamatosan tapasztalok, hogyha van egy vágyálmod akkor kérj, kívánj! És engedd el! Ne agyalj, ne foglalkozz vele tovább, próbálj meg ne gondolni rá. Élvezd az életet és haladj tovább az utadon. Az álmod fog megkeresni téged! Igen így lesz ahogyan mondom. Sokszor tapasztaltam meg ezt. Van egy célom, dolgozok rajta egy darabig aztán hagyom az egészet, mert közben jönnek mások, jönnek akadályok, utána meg történik valami, ami a célommal kapcsolatos és már csak a célegyenesben kapok észbe, hogy akkor még a nitrót is be kéne nyomni, mert a gázpedálról nem veszem le a lábam, azt nyomni kell ezerrel a mindennapokban.
Sőt! Olyan is szokott történni, hogy teljesen, totálisan megfeledkezek egy-egy álom projektemről - igen nekem már több projektem van az álmaimról, olyan nagy szabásúak - és akkor egyszer csak beüt a nagy "nem szabad feladni" érzés!
Ezt az elengedés témát ahhoz tudnám hasonlítani, hogyha valamit/valakit szeretsz akkor erővel nem tudod magadhoz láncolni csak akkor ha teret adsz neki - ELENGEDED - akkor ott marad veled, ha meg nem foglalkozol vele, akkor szó szerint követelni fogja, hogy figyelj rá, feltűnősködni fog! :)
Amikor görcsösen szorongatod a nyakát, akkor meg fog fulladni, nem lesz tere létezni. Ha kicsit enyhítesz a szorításon mindjárt jobb lesz, mindenkinek, és neked sem fog begörcsölni a kezed, az agyad.
Elengedésre fel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése