2015. május 18., hétfő

Erre tart a világ!

Ha figyelsz, akkor észreveszed merre tart a világ. A körülöttünk lévő világ kezd átalakulni. Felnőtt egy olyan generáció, akiknek már nem elég a napi 8 óra robot. Nem akarnak bezárva megfulladni egy irodában vagy bárhol. Olyan tevékenységet akarnak végezni, ami a hobbijuk, ami örömmel tölti el őket és egy halom pénzt akarnak vele keresni, miközben teljesen élvezik az életüket, teljes értékű életet élnek.


Ez az Y generáció. Ez az én generációm! Minden adott a mai világban, hogy egy fiatal megvalósítsa az álmait, akár mekkorák is azok! Hiába mondják a szülők és a nagyszülők, hogy naivak és őrültek vagyunk, igen ők is voltak fiatalok és zabolátlanok, csak más világban, más akadályokkal. Tudod mindig rossz volt a világ csak mindig másképp és ugyanígy mindig voltak lehetőségek az önmegvalósításra csak mindig más eszköz volt, amivel ezt kivitelezni tudták!

Azokat a szavakat pedig, hogy ingyen, szerencse és véletlen felejtsd el, mert nem léteznek. Semmi sincs ingyen, mindennek ára van és nincs akció, meg hitel benne, mindenért meg kell dolgozni, mindenért meg kell fizetni! Szerencse és véletlen...mindenki a maga szerencséjének a kovácsa, ha kitartó vagy akkor lesz szerencséd... Véletlenek meg nincsenek, minden okkal történik, a magasabb szellemi szinteken nincs negatív és pozitív történés csak esemény!
A legtöbb fiatal már nem akar a modern-kori rabszolgaság igájába belepusztulni. Jól akarunk élni, minél kevesebb munkával. Ezt úgy képzelem el, hogy pár évig hajtok, kidolgozom a belemet, de utána hagyjanak élni. Nem hiszed hogy lehetséges? Akkor nézz utána olyan dolgoknak, hogy passzív jövedelem, tulajdonalapú jövedelem vagy jogdíj típusú jövedelem. Nem hiszed el, akkor próbáld ki! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése