2015. január 24., szombat

Ha többre vágysz...

Te tapasztaltad már azt, hogyha többet akarsz a mai világban akkor mindenki fura szemmel néz rád? Olyan ferdén, mintha megbuggyantál volna? Jobb ma őrültnek lenni, mint középszerűnek!
Ha nagyobbat mersz álmodni az átlagnál, akkor nem vagy normális, és sokan ezért nem álmodnak, vagy nem hangoztatják, hogy belesimuljanak a hétköznapokba.
Gondoljunk csak bele az összes nagy feltaláló és művész kicsit bogarasnak tűnt és nem voltak átlagosak. Fura figurák voltak, mindannyian.
Akkor te vagy én miért nem lehetünk azok? Sokkal szabadabban lehet ma élni, mint bármikor máskor! Mindenki azzal foglalkozhat manapság, amivel akar. Ha nem tetszik a munkád akkor válthatsz. Érted? Annyi lehetőséged van amennyit el tudsz képzelni magadnak.
 ANNYI LEHETŐSÉG, AMENNYIT EL TUDSZ KÉPZELNI!!!!!!
Nyugodtan szövögesd csak az álmokat, gondolj minél többet rájuk, mert be fogod vonzani, találkozni fogsz olyan eszközökkel, lehetőségekkel, amik az álmaid megvalósulásában segíthetnek. Vágyj többre és ne foglalkozz azzal ki mit mond. A számládat senki nem fogja kifizetni helyetted és itt az álmaidért kifizetni valót is értem.
Izzítsd be a fantáziád!Ne legyél elégedett azzal, hogy "csak ennyi lehet"! Persze ami van azért legyél hálás, de miért ne vágyhatnál többre? Lázadj kicsit a sorsod ellen, mert igenis figyel rád és meglásd segíteni fog!

Ha többre vágysz, de nincs eszközöd, akkor írj nekem üzenetet ide: zsuzsi.phys@gmail.com !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése