2015. június 18., csütörtök

Bizalom

Ez egy elég izgalmas téma, ... számomra. Tudod miért? Mert nem tudhatjuk soha kiben fogunk megbízni és ki fog bennünk megbízni. És azt sem ki fog visszaélni vele, erről most nem lesz szó.
Azon gondolkodtál már, hogy miért nem hallgatunk egyes esetekben a közvetlen környezetünkre? Vagy olykor miért éppen rájuk hallgatunk? Ez utóbbira egyértelmű a válasz: mert bízunk bennük. És mi van az első kérdéssel?


Az első kérdésre mindig az a válasz, hogy tudod mit csinálsz, mert láttál valamit, amit teljes mértékben elhiszel.
És meg is érkeztünk a hithez! Ha hiszel valamiben vagy valakiben akkor abban a bizalom is ott van. Bizalom a másik iránt és hit abban, hogy nem ver át, mert bízol benne és hiszel neki. És nem véletlen, hogy találkoztatok! És az a legérdekesebb ebben, hogy hiába idegenek vagytok mégis megbíztok egymásban. Lehet, hogy ő akár még jobban bízik benned, mint te magadban és fordítva. Ez nagyon lelkesítő tud lenni és feltölt energiával is.
Megosztok egy titkot most és itt Veled! Munkahelyet szeretnék váltani, nem hiába 9-es évem van a lezárások éve és a karma bizony rákényszerít... Így nincs más választásom, azaz, hogy van. El kell döntenem mit akarok (szándékosan nem írtam szeretnékkel). Eddig mindig tudtam, de az életben sorozatosan történnek velünk változások és most azért nem megy könnyen, mert többet akarok, mint, ami van és ez egy baromira nehéz súly, de megértettem mostanra, hogy az elmúlt három évben miért kellett képeznem magam és fejlesztenem a látásmódom, a személyiségem. Egy pörgős és állhatatos személyiségem van, amihez egy viszonylagos érzékenység is társul. Igen ez abban nyilvánul meg, hogy elsírom magam a filmeken :) , örömömben, bánatomban és tehetetlenségemben is (ez utóbbit nem szeretnéd látni soha) :) . DE! Ez az emberekkel való bánásmódomra is igaz. Nagyon jó kis érzékelő antennáim vannak és egy ösztönösség, abban kihez és hogyan viszonyuljak. Ezt akár nevezhetjük gyors alkalmazkodó képességnek is.
Ez a munkahely keresési dolog, abszolút fejleszt rajtam. Tudod mit? A magamba vetett bizalmamat és hitemet, közben pedig a szenzoraim még kifinomultabbak lesznek. 
Ezek után azt tudom neked tanácsolni, hogy amikor elbizonytalanodsz, akkor csak gondold végig a folyamatot, amin végig mész, és látni fogod, hogy minden, de tényleg minden érted és neked történik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése