2014. november 13., csütörtök

Beszédes álmok

Mindenki álmodik, sokan nem emlékszünk rá és sokan még ébren is! Most nem azokról az álmokról szeretnék írni, mint eddig, nem a vágyálmokról, ezek is fontosak, de vannak misztikusabb álmok is.
Jósálmok, múltba visszanéző álmok. Amikor előre megálmodunk dolgokat, ismerek olyan személyeket, akik képesek erre. Megdöbbentő részletességgel és precizitással tudnak megálmodni helyszíneket, személyeket. Ha találkozol ilyen emberrel és megosztja veled, hogy mit álmodott meg garantált a libabőr...nálam volt legalábbis.
A jósálmoknak van egy másik fajtája is, mégpedig amikor képletekben álmodunk meg egyes, bekövetkező eseményeket. Ez gyakoribb mint az előző bekezdésben leírt álom, csak sokan hülyeségnek gondolják és tudomást sem vesznek róla. Mikor veszik vajon észre az emberek, hogy sokkal többek, mint a fizikai valójuk?
Nekem ilyen képletes álmaim nagyon sokszor vannak, csak az adott élethelyzetben nem biztos, hogy mindig belátom a valódi tartalmukat. Sokszor a tudatalatti jelez agyunknak, mit kellene tenni és mit kellene abbahagyni. Utólag persze mindig rájövök mi volt a jelentése egy-egy álmomnak.
Amikor az ember alszik nagyon is tiszta gondolatai vannak, egy olyan fajta állapot amikor nagyon is befogadó az elme, és befolyásolható is valamennyire. Azért is valamennyire, mert van az agyunknak egy "beépített" védelmi rendszere. Gondoljunk csak a Bibliára, hányszor van benne, hogy az Úr angyala álmában jelent meg egyes bibliai személyeknek.
Nekünk is üzenhetnek így felülről. Miért gondoljuk még most is, hogy ez egy régi dolog? Szerintem ma is történnek ilyen esetek. A  ma embere elveszítette vagy inkább eltemette magában ezt a spirituális kapcsot a felsőbb dimenzióval, hogy nem is akar róla tudomást venni. Az álmoknak régen jelentést és útmutatást tulajdonítottak. Voltak külön álomfejtők, akik meg tudták mondani mit jelentek az egyes álmok és szimbólumaik.
Ha valaki döntés képtelen, az nyugodtan kérhet útmutatást is az álmai révén. Lehet nem fog azonnal választ kapni, de akkor legyünk türelmesek, meg fog érkezni a válasz csak lehet ébrenléti állapotban. Ez lehet egy reklám, egy telefonhívás, egy elejtett félmondat vagy egy e-mail. Itt is a türelem a legfontosabb, hagyjunk időt magunknak és az égieknek is kibontakozni és utat mutatni.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése