2014. augusztus 29., péntek

Amit nem mondanak el

Írtam már a vonzás törvényéről és te is biztos ismered a könyvet, talán ott van a könyvespolcodon is vagy láttad a filmet. Sokszor írtam, hogy nekem működött és használom a mai napon is és tényleg hiszem, hogy ez egy olyan dolog, ami megváltoztathatja az egész világszemléletét bárkinek.
Van egy buktatója ennek is. Sokan azért nem hisznek benne, mert megpróbálták tesztelni, és nekik valamiért nem működött. Nem azért mert nem létezik és azért, van valami amit tudod kell hozzá, hogy működjön! Erről fogok kicsit írni. 

Mi is a vonzás törvénye?

A legegyszerűbben megfogalmazva az univerzális törvény kimondja, hogy mindenkiben meg van a teremtés képessége, amit kisugárzol a gondolataiddal, azt fogod bevonzani. Ha negatív dolgokon rágódsz, akkor nagy az esélye, hogy vissza fog rád hullani, még több negatív élethelyzettel és emberrel fogsz találkozni. Ha viszont pozitív dolgokon jár az agyad, akkor azokat fogod bevonzani az életedbe. 
Ez egy megunhatatlan téma, hiszen mindig lesznek olyanok, akiknek ez új lesz és rá fognak csodálkozni. A titok c. könyvben le van írva, hogy minden létező dolog energiából áll és kibocsát egyféle rezgést. Minél jobban érzed magad, annál magasabb rezgést és pozitív energiát bocsátasz ki. Ezek által vonzod magadhoz a hasonlót! A gondolataink és a tudat valóban befolyásolják és létrehozzák a valóságot. Ez utóbbit már a kvantummechanika tudománya is bizonyította, tehát ezt használjuk –tudattalanul is- céljaink elérésére.



Módszer

Nagyon sokféle módszer van, erre vonatkozólag, hogyan is használjuk. Meditálhatunk, elképzeljük és képzeletben átéljük céljaink elérését és az érzést, amikor megkapjuk az áhított dolgokat. Leírhatjuk vágyainkat egy füzetbe, kitehetünk róluk képeket a hűtőszekrényre vagy készíthetünk egy álom-táblát is, hogy mindig szem előtt legyenek a céljaink.
Ezek úgy működnek, hogy minél többet gondolsz egy dologra, látod elolvasod, annál jobban beépül a tudatalattidba, ahol elkezd formálódni a saját magad teremtett valóságod, míg egyszer csak testet ölt.
Sokan mondják, hogy működik és sokan, hogy nem. Mindkét csoportnak igaza van! Miért is?



Amit nem mondanak el

Nekem már nagyon sokszor bebizonyította a vonzás törvénye, hogy igenis működik. Negatív és pozitív gondolatokkal is. Képzeljétek azoknak is működik, akik azt állítják, hogy nem. Tudom ez most nagyon zagyvaságnak és paradoxnak tűnik. Mindjárt elmagyarázom.
Minden, ami történik veled, az érted van. Minden egyes léleknek célja van az életben, egy konkrét életutat kell bejárnia. Itt jön képbe a saját ego. A kicsinyes tudatos célok, amelyek a fizikai világon belül mozognak.  Az ego egy olyan tényező, ami befolyásolja a vonzás törvényének hatékonyságát. Az ego miatt nem látjuk az összképet, csak a kirakós darabkáit.
Van egy életutad, amit be kell járnod és lehet abban nem szerepel az a vágy, amit megálmodtál tudatosan, mert az nem azt a felsőbbrendű célt szolgálja, ami elvisz oda, ahová menned kell. Nem olyanná válsz általa, akivé válnod kell majd.
Működik is, meg nem is. Miért? Mert beleszólásunk van abba, hogy bizonyos helyzetek, vágyak működhetnek e számunkra, azaz TE magad vagy az akadály abban, hogy az a bizonyos dolog megjelenjen az életedben. Tudod légy türelemmel és fogadd el, hogyha valaminek nincs itt még az ideje. Várd meg, hogy az Univerzum válaszoljon és fogadd el, hogy meg fog érkezni, amit kértél.

"A tudat magasabb szintjén nem léteznek negatív események."

Gondold végig! Hányszor volt már, hogy egy kellemetlen élményből tanultál? Hetekkel, hónapokkal később eszedbe jutott, hogyha az nincs, akkor most nem tartanál ott ahol most! Minden apró mozzanat érted van, hogy azzá válj, akivé kell, hogy válj!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése